ScaleUp Summit 2019 met Verne Harnish
Scaling Up your People + Culture - Dinsdag 19 november 2019
Ticket

Verne zal zich op 19 november focussen op het thema ‘Scaling Up Your People + Culture’. Hij leert jou als ondernemer hoe je in deze snel groeiende economie met duizend en één kansen, de juiste mensen aanhaakt en een cultuur van accountability bouwt.

Verne is één van de meest inspirerende keynote sprekers wereldwijd. Verwacht een dag vol scaleup tools, inspirerende scaleup ervaringen, en een verdieping van de Scaling Up methode.

Als je met meer dan 9 collega’s/klanten/relaties wil komen, neem dan contact op met daphne@scaleupcompany.com / tel 06 15 345 127

Als je EO lid bent of klant van ScaleUp Company (Klantkorting geldt als bedrijf nu in een programma zit, of dat het op moment van aankoop minder dan een half jaar geleden is dat het programma is afgesloten) kom je in aanmerking voor korting. Neem daarvoor contact op met: info@scaleupcompany.com.

Koop je 3 tickets of meer? Dan kom je automatisch op de gastenlijst terecht voor het Scale Up Summit Decompression Event in januari 2020. Meer informatie hier over volgt (per mail na aanmelding).

Let op: bij afname van 3 of meer tickets ontvangt u € 100,- korting per ticket.

Primair contactpersoon
1
Overige deelnemers
{{ index + 1 }}

Vul voor alle deelnemers de verplichte gegevens in.

Bedrijfsgegevens
Vul een correct én bestaand BTW nummer in (zonder spaties of streepjes).

Vul de factuurgegevens in. Alle velden zijn verplicht.

Betaalwijze
Zelf overboeken
Direct online

U kunt na uw bestelling een factuur downloaden en ontvangt deze ook per e-mail.

Indien u zelf de betaling wenst over te boeken, moet u er voor zorgen dat wij het geld uiterlijk 1 dag voor aanvang van het evenement op onze rekening hebben staan. Is hier geen tijd meer voor, kies dan voor "Direct online" betalen.

Betaal direct online via Mollie. U kunt vervolgens kiezen voor betaling via credit card, iDEAL of Paypal. Na betaling ontvangt u voor uw eigen administratie een kopie-factuur.

Kortingscode

Heeft u een kortingscode, dan kunt u die hieronder invullen.

Annuleringsvoorwaarden

Wij brengen 50% van de kosten in rekening als u na 22 oktober maar vóór 5 november 2019 annuleert. Bij annulering op of na 5 november 2019 bent u de volledige kosten verschuldigd. U kunt wel altijd iemand anders afvaardigen.

Bevestiging van uw bestelling
Ik ben bekend met de bovenstaande Annuleringsvoorwaarden, de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden van ScaleUp Company.

Door op onderstaande "Verzend" knop te drukken, wordt u doorverwezen naar de beveiligde online omgeving van onze payment provider Mollie. Hier kunt u uw betaling afronden.

U heeft uw bestelling nog niet bevestigd